skip to Main Content

Waar staat Yvoor?

Yolande van Mil richtte in 2010 het adviesbureau Yvoor Communicatie op. Gedurende haar 25 jaar ervaring met het vak ontstond de overtuiging dat een communicatiebureau, dat zich puur richt op haar opdrachtgevers, voor snellere en frissere uitkomsten zorgt dan communicatieafdelingen die in de dagelijkse gang van zaken ook nog te maken hebben met deadlines, een veelheid aan projecten en vergaderingen.

Yvoor Communicatie  –  Slagvaardigheid geeft resultaat!

Ivoor staat in de taal voor daadkracht en duurzaamheid. Olifanten en ivoor zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Olifanten staan bekend om hun sociale gedrag, zijn hardwerkend en blijken veel tijd te besteden aan het oplossen van problemen, waarbij ze nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaan. En dat is nu precies zoals het werkt met Yvoor Communicatie.

Waarom Yvoor?

Met haar ruime ervaring weet Yolande strategische opgaven – hoe complex ook – vorm te geven in een communicatieplan en schroomt ze niet deze hands-on aan te pakken. Gevoel voor humor en enthousiasme zorgen ervoor dat ze zich moeiteloos beweegt in uw organisatie. Yolande is door haar jarenlange ervaring en haar overtuigingskracht een gesprekspartner op verschillende niveaus.

Yolande: “Ik voel me het meest thuis als advies en uitvoering hand in hand gaan. Als persoon ben ik flexibel, slagvaardig, resultaat- en samenwerkingsgericht. Daarnaast vind ik dat je met netwerken en het verbinden van mensen veel verder komt. Rode draden en bruggen bouwen zijn mijn credo.”

Back To Top