skip to Main Content

Nieuwe projecten bij Den Haag

Ook in 2020 blijft Yolande de opdrachten bij de gemeente Den Haag vervullen. Naast herinrichtingsvraagstukken komen daar nu ook mobiliteitsprojecten bij zoals de aanpak van drie kruispunten op de hoofdroute President Kennedylaan.

Als strategisch adviseur zet Yolande samen met stakeholders omgevingsanalyse en participatietrajecten op. Dit doet ze onder meer volgens de methode van Factor C. Bij alle projecten wordt rekening gehouden met crisiscommunicatie. Vooral op het gebied van groen.

Wat gaat Yolande doen?

De taken van Yolande zijn onder meer het opstellen van communicatieplannen/communicatieframes voor het uitvoeren van herinrichtings- en mobiliteitsvraagstukken. Start- en openingshandelingen bedenken en verzorgen, persberichten maken en afstemmen met perswoordvoerder, sociale media inzetten, artikelen schrijven (storytelling), woordvoeringslijnen en Q&A’s opstellen, aansturen bureaus/fotografen en overleggen met stakeholders.

DEN HAAG – Met het onthullen van een bouwbord door wethouder Richard Mos, samen met kinderen van de Haagse Schoolvereniging wordt het startsein gegeven voor de herinrichting van Bezuidenhout-Oost. FOTO EN COPYRIGHT HENRIETTE GUEST

Back To Top