skip to Main Content

Verlenging contract Den Haag

Yvoor Communicatie gaat nog even door bij de gemeente Den Haag als communicatieprofessional bij gebiedsontwikkelingsprojecten. Vooralsnog is dit tot eind van dit jaar.

In de komende maanden staan er weer mooie projecten op stapel zoals de afronding van de werkzaamheden aan het Noordeinde en het Paleisplein. Daarnaast starten de werkzaamheden in het fraaie winkelgebied van het Statenkwartier. In Bezuidenhout-Oost is de herinrichting gestart. En er zijn plannen om het winkelcentrum Duinzigt een metamorfose te geven.

DEN HAAG – Met het onthullen van een bouwbord door wethouder Richard Mos, samen met kinderen van de Haagse Schoolvereniging wordt het startsein gegeven voor de herinrichting van Bezuidenhout-Oost. FOTO EN COPYRIGHT HENRIETTE GUEST
Back To Top